Despre noi

Despre noi, cel mai bine vorbesc creațiile noastre. Cu multă imaginație, cu devotament și îndemânare, încercăm să creăm cadouri unice atât prin desenele și aplicațiile lor, cât și prin dăruirea cu care le facem.

Misiunea noastră este aceea de a vă oferi cu regularitate sugestii de creații originale, inovative, realizate cu inspirație și pasiune, în concepte proprii, făcute special pentru a sublinia aprecierea față de o persoană deosebită sau un eveniment unic, cărora le pot fi destinate.

Fiecare concept-cadou este creat cu scopul de a fi o alternativă completă a mesajului fără cuvinte, care să corespundă perfect cu aprecierea dumneavoastră pentru prieteni, rude, parteneri de afaceri, persoane dragi, dar și evenimente unice, ceremonii și aniversări din viață.

Tablourile noastre sunt inspirate din natură, din tot ceea ce este frumos, din tot ceea ce ne înconjoara! Peisaje sau naturi statice, flori sau simțuri, slăbiciune sau reverie, totul ne creează un sentiment pe care cu bucurie îl împărtășim! Folosim culori acrilice sau uleiuri de cea mai bună calitate și pictăm pe pânze de toate dimensiunile.

Sticlele sunt pictate manual în culori acrilice, iar decorațiunile - alese în funcție de temă - sunt aplicate cu ingeniozitate și pricepere, totul pentru a crea un întreg și pentru a da unicitate produsului.

Conceptul unic al sticlelor decorate handmade a apărut din dorința de a scoate din banal sticla cu vin românesc și a-i atribui un mesaj de apreciere prin decorarea lui în idei originale. Cu intenția de a vă oferi soluții estetice pline de culoare și design-uri unicat, am realizat pentru dumneavoastră decorațiuni inspirate de portul popular românesc, dar și de eleganța și rafinamentul caracteristice unor doamne - mesagere ale gândurilor frumoase. De aceea am căutat în fiecare moment, cu orice prilej, să oferim prioritate satisfacției clientului prin producerea de unicate handmade.

La comanda dumneavoastră putem picta și decora orice sticlă în orice design dorit: clasic, elegant, tradițional. Sticlele pot avea orice volum și pot conține orice băutură doriți dumneavoastră.

Recomandarea noastră: 

Arată-ți prețuirea pentru prieteni și celebrează-ți evenimentul cu unul din aceste produse unicat, destinate exclusiv persoanelor speciale!